Om oss

Focus revision är en medelstor revisionsbyrå med ca 11 st anställda som bildades 1993. Kontoret är Rådmansgatan (Saltmätargatan 8A) i Stockholm. 

Vår affärsidé är att tillhandahålla revisions- och revisionsnära tjänster till mindre och medelstora aktiebolag och andra verksamhetsformer till hög kvalité. Vårt mål är att bygga upp en långsiktig relation med dig som är kund hos oss och skapa mervärden för dig och ditt företag. Vi är en liten revisionsbyrå där du har direktkontakt med din revisor som möjliggör en personlig service och stort engagemang. 

Med välutbildade ekonomer och kontinuerlig vidareutbildning säkerställer vi en god kvalité i vårt arbete. Med mer än 30 års erfarenhet av revision och företagande har vi bra förutsättningar för att vara ditt “bollplank” även i andra frågor som rör ditt bolags ekonomi och din privatekonomi. 

Genom nätverk har vi sedan många år tillbaka upparbetade kontakter med advokater, skattejurister, banker, redovisningsbyråer och andra samarbetspartners som kan vara av intresse för dig och ditt företag.